Reactie

Slot imponeert bij Feyenoord: 'Slaat heel erg aan, hebben we allemaal gezien'

Slot imponeert bij Feyenoord: 'Slaat heel erg aan, hebben we allemaal gezien'

27-12-2021 10:32

Jens Toornstra is vol lof over Arne Slot. De trainer heeft Feyenoord aan het voetballen gekregen in 2021 en maakte op de eerste trainingsdag meteen indruk.

"Wat er anders is onder Arne Slot?", reageert Toornstra op de vraag van RTV Rijnmond. "Ik vond zijn eerste bespreking het mooiste. Hij liet beelden zien van de Europese top. Wat voor energie en arbeid zij leveren om hun spel te spelen. Die intensiteit is heel hoog en daar is ons spel ook op gebaseerd en daarmee komt ons spel goed tot hun recht."

De aanvoerder spreekt van een 'hartstikke goede samenwerking'. "Het is een trainer die een bepaalde visie heeft die heel erg aanslaat hier, dat hebben we allemaal gezien. Hij weet die visie ook goed over te brengen op de groep, dat zie je terug aan hoe we op het veld staan. Hij is communicatief heel erg vaardig. Eerlijk en duidelijk, dat is belangrijk."

Feyenoord staat na achttien Eredivisie-speelrondes op de derde plaats, op drie punten van Ajax en vier van PSV. Daarnaast won de ploeg van Slot de Conference League-groep en staan ze in de derde ronde van de KNVB Beker.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!