Breaking news

Woordvoerder bevestigt berichtgeving: Atsu levend onder puin vandaan gehaald

Woordvoerder bevestigt berichtgeving: Atsu levend onder puin vandaan gehaald

07-02-2023 08:09 Laatste update: 08:13
1

Christian Atsu is levend onder het puin vandaan gehaald, bevestigt Mustafa Özat, woordvoerder namens Hatayspor. Gevreesd werd dat de 31-jarige oud-Vitessenaar een van de slachtoffers was van de aardbeving in Turkije.

De natuurramp heeft een gigantische schade aangericht. Volgens de laatste berichten zijn 4.300 mensen in Syrië en Turkije overleden aan de gevolgen van de aardbeving. Maandag kwam naar buiten dat sportief directeur Taner Savut van Hatayspor en Atsu zich onder het puin zouden bevinden.

Naar de beleidsbepaler wordt nog altijd gezocht, zegt de woordvoerder. Atsu maakt het naar omstandigheden goed. "Christian is gevonden en wordt in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen. Naar Taner Savut wordt nog altijd gezocht", aldus Özat tegenover Turkse media. In het laatste duel dat Atsu speelde namens Hatayspor was hij goed voor de enige treffer van de wedstrijd.

In het verleden kwam Atsu uit voor onder meer Vitesse, Newcastle United en Chelsea. Sinds deze zomer speelt de 31-jarige aanvaller in Turkije.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!