Nieuws

'Goed nieuws uit Turkije: voormalig Vitesse-aanvaller levend gevonden onder puin'

'Goed nieuws uit Turkije: voormalig Vitesse-aanvaller levend gevonden onder puin'

06-02-2023 22:21

Hartverwarmend nieuws uit Turkije: Christian Atsu is levend onder het puin gevonden. Er werd gevreesd dat de aanvaller slachtoffer zou zijn geworden van de heftige aardbevingen in het land.

Atsu komt momenteel uit voor Hatayspor en is daarom woonachtig in Turkije. Het land beleeft momenteel een heftige periode door de aardbevingen die duizenden mensen het leven hebben gekost. Er zijn grote reddingsoperaties gaande om de mensen die nog onder het puin liggen te vinden. Het Duitse BILD meldt dat Atsu een van de levend gevonden mensen is, terwijl hetzelfde nieuws ook in Engeland gemeld is.

De aanvaller zou enkel met ademhalingsproblemen en een blessure aan zijn voet kampen. De Ghanees is naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek. Het dodental in Turkije is inmiddels opgelopen tot zeker 3.600 mensen.

Atsu was zondag nog belangrijk voor zijn club tegen Kasimpasa. De aanvaller zorgde in de zevende minuut van de blessuretijd voor de enige treffer van de wedstrijd.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!