Nieuws

KNVB last minuut stilte in: 'Onze gedachten zijn bij iedereen die is getroffen'

KNVB last minuut stilte in: 'Onze gedachten zijn bij iedereen die is getroffen'

06-02-2023 19:32 Laatste update: 19:51

De KNVB heeft besloten een minuut stilte te houden voorafgaande aan de duels in de Keuken Kampioen Divisie maandagavond voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Daarnaast zal er deze week in het KNVB Bekertoernooi ook worden stilgestaan bij de ramp.

Via een statement deelt de KNVB het besluit mede en reageert de voetbalbond op de tragedie. 'Onze gedachten zijn bij iedereen die is getroffen door de verwoestende aardbevingen in Turkije en Syrië. Bij alle wedstrijden vanavond in de Keuken Kampioen Divisie en deze week voor de TOTO KNVB Beker wordt een minuut stilte gehouden uit respect voor de slachtoffers', schrijft de KNVB.

Maandagavond staat de ontmoetingen tussen Jong Ajax en PEC Zwolle op het programma en krijgt Willem II bezoek van FC Eindhoven. Zowel in Amsterdam als in Tilburg zal dus voor de wedstrijd een minuut stilte worden gehouden voor de slachtoffers in de getroffen gebieden. Dinsdag, woensdag en donderdag worden er wedstrijden in de KNVB Beker afgewerkt en zal er eveneens een minuut stilte in acht worden genomen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!