Nieuws

'Opsteker voor PSV: Boscagli keert eerder dan verwacht terug in wedstrijdselectie'

'Opsteker voor PSV: Boscagli keert eerder dan verwacht terug in wedstrijdselectie'

06-02-2023 17:20

Olivier Boscagli staat eerder dan gepland voor zijn rentree in PSV 1. Volgens informatie van het Eindhovens Dagblad is het goed mogelijk dat de Fransman minuten gaat maken in het bekerduel met FC Emmen.

Aanvankelijk was het plan dat Boscagli maandag mee zou reizen met Jong PSV om daar zijn rentree te maken. De beloften werken dinsdagavond een oefenduel met de beloften van Arsenal af in de Premier League International Cup. De 25-jarige Monegask zat echter niet bij de selectie die naar Londen afreisde, waardoor een rentree bij het eerste van PSV tot de mogelijkheden behoort.

Boscagli traint mee met het eerste elftal in Eindhoven en kan zodoende van partij zijn tegen FC Emmen. De Eindhovenaren zijn wel voorzichtig met de verdediger. Men weet uit ervaring dat het lang duurt om tot het oude niveau te komen na een langdurige blessure. In de loop van dit seizoen wordt er wel weer gerekend op Boscagli, die maandenlang uitgeschakeld was met een knieblessure.

De verdediger heeft nog een contract tot medio 2025 bij PSV. Boscagli is sinds 2019 actief bij PSV, dat hem overnam van OGC Nice.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!