Nieuws

'Rechterhand Schreuder mogelijk niet lang zonder werk: interesse uit Duitsland'

'Rechterhand Schreuder mogelijk niet lang zonder werk: interesse uit Duitsland'

06-02-2023 17:05 Laatste update: 17:42
1

Matthias Kaltenbach lijkt niet lang zonder werk te hoeven zitten na zijn ontslag als assistent-trainer bij Ajax. TSG Hoffenheim zou geïnteresseerd zijn in de diensten van de Duitser, meldt Kicker.

Volgens het sportblad is de Duitse club - waar Kaltenbach ook al samenwerkte met Alfred Schreuder - uitgekomen bij de 37-jarige assistent-trainer, nadat André Breitenreiter maandag op straat werd gezegd. Thomas Letsch won met VfL Bochum met 5-2 van Hoffenheim, waarna de clubleiding zich genoodzaakt voelde om in te grijpen. André Breitenreiter werd met onmiddellijke ingang uit zijn functie ontheven.

Kaltenbach is niet in beeld om de nieuwe hoofdtrainer te worden. Pellegrino Matarazzo, eerder dit seizoen nog ontslagen bij VfB Stuttgart zou in beeld zijn. Van concrete belangstelling is echter nog geen sprake, benadrukt Kicker. Informerende gesprekken moeten nog gevoerd worden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!