Nieuws

Haller opgenomen in CL-selectie Dortmund, Bayern schrijft Blind in

Haller opgenomen in CL-selectie Dortmund, Bayern schrijft Blind in

06-02-2023 16:45
1

De UEFA heeft een lijst met namen gepubliceerd waarop de selecties van de overgebleven Champions League-deelnemers te zien zijn. Daley Blind is door Bayern München ingeschreven voor de knock-outfase van het toernooi.

Daarnaast is ook voormalig Ajacied Sébastien Haller beschikbaar voor Borussia Dortmund in het tweede gedeelte van het miljardenbal. De Ivoriaan miste de groepsfase van de Champions League nadat kort sinds zijn komst van Ajax een tumor werd geconstateerd in zijn testikels. Inmiddels heeft Haller zijn rentree gemaakt. Zondag scoorde hij voor het eerst in officieel verband in het BVB-shirt.

PSV'er Max mag zich bij Eintracht Frankfurt aan de zijde van Mario Götze in Europa's meest toonaangevende competitie laten zien, waar Jürgen Klopp ook kan beschikken over Cody Gakpo in de achtste finale tegen Paris Saint-Germain. Arnaut Danjuma is van de partij namens Tottenham Hotspur.

De volledige spelerslijst is gepubliceerd op de site van de UEFA en is hier te bekijken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!