Opstellingen

Opstelling Ajax bekend: Heitinga wijzigt elftal niet, Brobbey en Bassey op de bank

Opstelling Ajax bekend: Heitinga wijzigt elftal niet, Brobbey en Bassey op de bank

05-02-2023 11:06
1

De elf namen van Ajax die het in Leeuwarden op gaan nemen tegen SC Cambuur zijn bekend. Trainer John Heitinga wijzigt zijn elftal niet ten opzichte van het team dat het opnam tegen Excelsior.

Dat betekent dat de verdediging wederom wordt gevormd door Devyne Rensch, Edson Álvarez, Jurriën Timber en Owen Wijndal, terwijl Gerónimo Rulli zoals verwacht onder de lat staat. Miljoenenaankoop Calvin Bassey moet wederom genoegen nemen met een plek op de bank, terwijl de verdediger onder Alfred Schreuder nog steevast basisspeler was.

Het middenveld van Ajax wordt gevormd door Steven Berghuis, Kenneth Taylor en Davy Klaassen, mede doordat Álvarez een linie naar achteren is geschoven de laatste duels van de Amsterdammers. Aanvoerder Dusan Tadic start in de punt en wordt geflankeerd door Mohammed Kudus en Steven Bergwijn. Brian Brobbey zit wederom op de bank.

Opstelling Ajax: Rulli; Rensch, Álvarez, Timber, Wijndal; Taylor, Berghuis, Klaassen; Kudus, Tadic, Bergwijn.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!