Nieuws

Sangaré nog bij PSV ondanks aanbiedingen: 'Kans op kampioenschap is reusachtig'

Sangaré nog bij PSV ondanks aanbiedingen: 'Kans op kampioenschap is reusachtig'

05-02-2023 10:43

Ibrahim Sangaré heeft er ondanks het vertrek van Cody Gakpo en Noni Madueke nog steeds alle vertrouwen in dat PSV kampioen kan worden. Ook geeft de Ivoriaan toe dat hij zelf ook aanbiedingen kreeg deze winter.

PSV neemt het zondag in De Kuip op tegen Feyenoord. Sangaré kijkt uit naar de topper in de Eredivisie. "Dit zijn de wedstrijden die je écht wil winnen, zulke toppers. Dat begint met mentaliteit in zo'n enorm belangrijke wedstrijd", aldus de middenvelder tegenover de NOS. "Wij weten dat Feyenoord tot het uiterste zal gaan, dat is hun grote kwaliteit. Het is een heerlijk gevoel om daar te kunnen spelen, al ben je je daar op het moment zelf niet bewust van."

Sangaré betreurt het vertrek van Madueke en Gakpo, maar vindt niet dat dat invloed mag hebben op de titelaspiraties van de Eindhovenaren. "Om eerlijk te zijn, gaan we ze enorm missen, maar ook na zo'n transferperiode moet je de goede dynamiek vasthouden. De kans dat we kampioen worden is nog steeds reusachtig, want het seizoen duurt nog lang."

Zelf was de controleur ook dicht bij een vertrek. "Er waren inderdaad aanbiedingen, maar er komen meerdere factoren bij kijken. Het is geen beslissing die je zelf kunt nemen. Ik dacht bij mezelf: misschien komt mijn moment nog wel."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!