Reactie

Klopp teleurgesteld en aangeslagen: 'Heb voor de eerste keer geen verklaring'

Klopp teleurgesteld en aangeslagen: 'Heb voor de eerste keer geen verklaring'

04-02-2023 18:50

De crisis bij Liverpool is compleet. De ploeg van trainer Jürgen Klopp verloor zaterdagmiddag voor de derde keer in vier competitiewedstrijden. Op bezoek bij Wolverhampton stond na 90 minuten een 3-0 nederlaag op het scorebord. De Duitse manager is sprakeloos.

"Ik kan niet uitleggen wat er in het eerste kwartier gebeurde. Dit accepteren we niet. Dat moet snel veranderen. We speelden tegen een Wolverhampton dat het momentum compleet aan hun zijde had, maar dat mag geen excuus zijn. We moeten het zelf doen", aldus Klopp.

Het was niet zo dat Liverpool geen kansen creëerde, integendeel. Klopp oogt aangeslagen. "We creëerden aardig wat kansen en de keeper lag een paar keer in de weg, maar we waren niet scherp genoeg in de laatste fase. Ik sta hier weer na een teleurstelling, maar heb voor de eerste keer gewoon geen verklaring. Als je zo begint als wij deden, denk ik dat je niets verdient."

The Reds wisten voor de vierde keer op rij niet te winnen in de Premier League. Hoe Klopp deze crisis probeert te doorbreken? "Door beter te spelen, uiteraard. Deze situatie is teleurstellend en frustrerend. Nogmaals: dit is niet toegestaan, maar het is ons wel gebeurd. We hebben nu gelukkig even de tijd om ons te focussen op Everton-thuis, maar ook zij hebben tegen Arsenal laten zien goed te kunnen voetballen. Ik ben gewoon heel erg teleurgesteld."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!