Nieuws

Mazraoui revalideert bij Bayern na hartklachten, krijgt applaus van teamgenoten

Mazraoui revalideert bij Bayern na hartklachten, krijgt applaus van teamgenoten

03-02-2023 21:18

Noussair Mazraoui is begonnen aan zijn herstelprogramma bij Bayern München. De Marokkaans-Nederlandse rechtsback mistte tot nu toe alle wedstrijden in het kalenderjaar wegens een ontstoken hartzakje. Ook sloeg hij het trainingskamp in Doha over.

Voor de ochtendtraining van de Duitse recordkampioen ontving Mazraoui applaus van zijn ploeggenoten. Daarna voltooide hij een aantal oefeningen in het fitnesscentrum, zo meldt Bayern op haar clubwebsite. Het is niet bekend wanneer de verdediger weer klaar is om wedstrijden te spelen.

Mazraoui kent met Daley Blind een goede vriend en oud-teamgenoot bij Ajax als grote concurrent op de flanken. De Zuid-Duitsers staan momenteel op de eerste plaats in de Bundesliga. Zondag staat de uitwedstrijd tegen VfL Wolfsburg op het programma. Op 14 februari wacht Paris Saint-Germain in de achtste finales van de Champions League.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!