Nieuws

Van Nistelrooij: 'Hij kan vanaf links, rechts maar ook vanaf de binnenkant spelen'

Van Nistelrooij: 'Hij kan vanaf links, rechts maar ook vanaf de binnenkant spelen'

03-02-2023 19:42

Ruud van Nistelrooij heeft zich in gesprek met PSV TV uitgelaten over de aanwinsten Thorgan Hazard en Patrick van Aanholt. Volgens de trainer van de Eindhovenaren is de ervaring van beide mannen van groot belang voor PSV.

Met Noni Madueke en Cody Gakpo vertrokken twee buitenspelers uit het Philips Stadion. "Je zoekt omdat twee van je vleugelaanvallers zijn weggegaan daar naar versterking", zegt Van Nistelrooij in het video-item van PSV. "Thorgan is een jongen die op de vleugel vanaf links en rechts kan spelen maar ook vanaf de binnenkant."

Ook op de positie linksachterin was versterking noodzakelijk volgens de coach. "Oppegard en Max zijn natuurlijk weggegaan en daar hebben we natuurlijk ook een linksback nodig. Met Patrick hebben we een international met jarenlange ervaring op het hoogste niveau. In de Premier League en in het Nederlands elftal. Dat voegt wel wat toe aan onze selectie."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!