Nieuws

'Isco vindt toch onderdak na afgeketste Union-transfer: Turkse club wil Spanjaard'

'Isco vindt toch onderdak na afgeketste Union-transfer: Turkse club wil Spanjaard'

03-02-2023 13:12

Na het afketsen van de transfer naar Union Berlin lijkt Isco toch een nieuwe club te hebben gevonden. Volgens AS is de Spaanse creatieveling in gesprek met het Turkse Konyaspor.

Aangezien de transfermarkt in Turkije nog is geopend tot 8 februari kunnen spelers nog altijd de overstap maken naar de Turkse competitie. Dat betekent dat ook Isco nog altijd een oostwaartse move kan maken. "Het klopt dat we in onderhandeling zijn met Isco", onthult Mehmet Akcan vice-president van Konyaspor. "We weten nog niet zeker of er een akkoord komt, maar we doen er wel alles aan om deze deal door te laten gaan."

Lang leek het er op dat Isco met Union Berlin een nieuwe club had gevonden, maar op de laatste dag van de transfermarkt klapte deze alsnog. De Spanjaard zou aanvullende voorwaarden hebben gesteld, wat in het verkeerde keel schoot van Duitse club. Dat is in ieder geval goed nieuws voor Ajax, aangezien de Amsterdammers de Duitsers treffen in de knock-out fase van de Europa League.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!