Transfernieuws

PSV-transfertarget maakt het seizoen op huurbasis af bij Istanbul Basaksehir

PSV-transfertarget maakt het seizoen op huurbasis af bij Istanbul Basaksehir

03-02-2023 11:48 Laatste update: 11:55

Adnan Januzaj verkast van Sevilla naar Istanbul Basaksehir. De Belg stond afgelopen maand ook nog op de radar van PSV, maar verkast nu op huurbasis naar Turkije.

Met de terugkomst van Lucas Ocampos en het aantrekken van Bryan Gil mocht Januzaj op zoek naar een nieuwe werkgever. De Belg leek op weg naar Eindhoven, maar verkast nu drie dagen na Deadline Day naar Turkije. Aangezien de Turkse transfermarkt langer open is, kon Istanbul Basaksehir Januzaj nog vastleggen tot het einde van het seizoen. In Turkije gaat de aanvaller spelen met rugnummer 11.

Enige tijd leek het er op dat Januzaj de aanvalslinie van PSV ging versterken. De Belg stond naar verluidt zelf open voor een transfer naar Eindhoven, maar PSV koos er uiteindelijk voor om landgenoot Thorgan Hazard aan zich te binden. De 29-jarige buitenspeler komt op huurbasis over van Borussia Dortmund.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!