Nieuws

Messi houdt deur voor nieuwe WK-deelname op een kier: 'Hangt van veel dingen af'

Messi houdt deur voor nieuwe WK-deelname op een kier: 'Hangt van veel dingen af'

03-02-2023 08:58 Laatste update: 09:05

Lionel Messi heeft de deur voor het WK van 2026 toch op een kier gezet. De Argentijn won in december 2022 het wereldkampioenschap wat zijn laatste leek te zijn, maar mogelijk plakt hij er nog één achteraan.

Op 18 december mocht Argentinië zich mede door de bijdrage van Messi kronen tot wereldkampioen. La Albiceleste was na een knotsgekke wedstrijd die in 3-3 eindigde na strafschoppen te sterk voor Frankrijk. De ster van Paris Saint-Germain kwam drie keer tot scoren, waaronder één strafschop in de strafschoppenserie.

"Ik hou van voetballen en ik hou van wat ik doe. Zolang ik goed in mijn vel zit, me fit voel en er plezier in blijf houden, ga ik door. Maar het WK is nog wel ver weg", begint Messi in gesprek met het Argentijnse Olé. "Gezien mijn leeftijd zou het een moeilijk verhaal kunnen worden, maar het ligt eraan hoe mijn carrière verloopt. Ik word dit jaar 36. Hoe mijn loopbaan eruitziet, hangt van veel dingen af", klinkt het.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!