Transfernieuws

Romano: smaakmaker Danjuma denkt niet aan tussentijds vertrek bij Villarreal

Romano: smaakmaker Danjuma denkt niet aan tussentijds vertrek bij Villarreal

25-12-2021 18:59

Arnaut Danjuma maakt indruk bij Villarreal en wordt door meerdere geïnteresseerde clubs in de gaten gehouden, maar de Nederlander is niet van plan om in januari te vertrekken. Hij wil het seizoen afmaken in het Estadio de la Cerámica.

Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. Het is geen geheim dat Liverpool-manager Jürgen Klopp de verrichtingen van Danjuma met veel interesse volgt. Tot een transfer gaat het in januari echter nog niet komen. Er zijn meerdere topclubs die hopen Danjuma aan te trekken, maar die zullen even geduld moeten hebben.

Danjuma wist in de Champions League-groepsfase vier doelpunten te maken en gaf daarnaast één assist. In de Primera División maakte hij vijf treffers en gaf hij twee assists. De Nederlander maakte afgelopen zomer de overstap van AFC Bournemouth naar Villarreal voor een bedrag van ongeveer 23 miljoen euro, een record voor de Spaanse club.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!