Transfernieuws

'Arsenal houdt sterspeler binnenboord: Braziliaan verlengt contract tot 2027'

'Arsenal houdt sterspeler binnenboord: Braziliaan verlengt contract tot 2027'

02-02-2023 20:39

Arsenal heeft een grote slag geslagen door Gabriel Martinelli langer aan de club te verbinden. Het contract van de Braziliaan liep aanvankelijk in 2024 af, maar is nu tot medio 2027 verlengd.

Martinelli had in zijn vorige contract een optie staan om nog twee jaar langer een Gunner te zijn, maar heeft een nieuw contract getekend van 4.5 jaar, bericht The Athletic. De Braziliaan is een van de gevaarlijkste schakels bij de koploper van de Premier League. Het werd vorige week al bekend dat Martinelli het aanbod had gekregen van zijn club, maar nu heeft de speler ook getekend.

Met zijn versnellingen aan de buitenkant maakt Martinelli het verdedigers dit seizoen knap lastig. De 21-jarige linksbuiten was dit seizoen in negentien wedstrijden goed voor zeven doelpunten en twee assists. De speler miste vrijwel geen minuut bij de ploeg en startte elk duel in de basis.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!