Transfernieuws

Nottingham Forest presenteert dertigste aanwinst sinds promotie en haalt Ayew op

Nottingham Forest presenteert dertigste aanwinst sinds promotie en haalt Ayew op

02-02-2023 20:12

Nottingham Forest heeft ook na het sluiten van de transfermarkt nog een speler weten te strikken. André Ayew komt de club versterken in de strijd tegen degradatie in de Premier League.

Nottingham is bepaald niet rustig gebleven op de transfermarkt en heeft met Ayew de dertigste speler binnen na twee transferperiodes. Ayew was uit zijn contract gelopen bij Al-Sadd SC en keert na twee jaar weer terug in Engeland. Ayew is een bekende naam in de Engelse voetbalwereld: De 33-jarige Ghanees speelde in het verleden jarenlang bij Swansea City en West Ham United.

De enorme hoeveelheid aan nieuwe spelers lijkt vooralsnog zijn werk te doen: Nottingham staat dertiende in de Premier League en is vier punten verwijderd van de gevarenzone. De club promoveerde vorig seizoen naar de Premier League. In de afgelopen drie wedstrijden werden zelfs zeven punten gepakt. Leeds United is komende zondag de tegenstander. De bekendste aanwinst van Forest tijdens de transferwindow in januari moet Keylor Navas zijn, de drievoudig Champions League-winnaar die van Paris Saint-Germain overkwam.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!