Transfernieuws

'Niet Mazraoui, maar Azpilicueta op pole position om naar Barça te vertrekken'

'Niet Mazraoui, maar Azpilicueta op pole position om naar Barça te vertrekken'

25-12-2021 18:38

Niet Noussair Mazraoui, maar César Azpilicueta ligt op pole position om de nieuwe rechtsback te worden van FC Barcelona. De Chelsea-verdediger beschikt over een aflopend contract op Stamford Bridge. Ook AS Monaco-verdediger Djibril Sidibé is in beeld bij Barça.

Dat meldt Diario SPORT op Eerste Kerstdag. De Spaanse krant stelt dat Barcelona al in onderhandeling is met de drie partijen, maar dat Azpilicueta de gewenste aankoop moet worden. De Chelsea-verdediger loopt na dit seizoen uit zijn contract in Londen en kan transfervrij de overstap maken. Er bestaat echter een mogelijkheid dat Azpilicueta zijn aflopende contract in Engeland nog gaat verlengen.

Mede daarom kijkt Barcelona alvast wat verder. Mazraoui en Sidibé staan ook op het verlanglijstje. De Ajax-verdediger wil volgens SPORT dolgraag de stap maken, maar bij Barça zijn ze nog niet helemaal overtuigd van de kwaliteiten van Mazraoui. Daarom wordt er ook verkend of het mogelijk is om Sidibé naar Camp Nou te halen. Ook hij beschikt over een aflopend contract, maar staat ook in de belangstelling van meerdere Premier League-clubs.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!