Interview

Schöne denkt na over toekomst: 'Mode interessant, wil ik graag wat mee doen'

Schöne denkt na over toekomst: 'Mode interessant, wil ik graag wat mee doen'

25-12-2021 18:25

Lasse Schöne denkt aan een carrièreswitch wanneer hij zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangt. De Deense middenvelder van NEC wil graag in de modewereld aan de slag.

"Ik denk dat ik na mijn carrière eerst even afstand neem van het voetbal", zo begint Schöne in een interview met Voetbal International. "Mode vind ik interessant, daar zou ik graag iets mee willen doen. Een eigen winkel of een kledingmerk, dat lijkt me leuk."

Schöne sluit een terugkeer in de voetbalwereld echter niet helemaal uit. "Ik zie mezelf niet als trainer, maar misschien in een andere functie. Maar eerst nog voetballen. Zolang ik het leuk vind en mijn lichaam het volhoudt, wil ik door. Als ik op een gegeven moment van de ene naar de andere blessure ga of merk dat ik niet meer kan meekomen, dan doe ik het niet meer. Maar voetballer zijn, dat is het mooiste dat er is", zo sluit hij af.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!