Transfernieuws

'Nieuws uit Turkije: Besiktas richt pijlen op Ziyech na klappen PSG-deal'

'Nieuws uit Turkije: Besiktas richt pijlen op Ziyech na klappen PSG-deal'

02-02-2023 10:59 Laatste update: 11:32

Een opmerkelijk gerucht uit Turkije: Besiktas hoopt Hakim Ziyech op huurbasis aan te trekken, stelt Fanatik. De Chelsea-aanvaller zag op Deadline Day een vrijwel zekere huurovergang naar Paris Saint-Germain uiteenspatten, maar kan nu mogelijk alsnog tijdelijk vertrekken uit Londen.

Uit een analyse van meerdere Franse toonaangevende mediums, zoals onder meer L'Équipe, blijkt dat Chelsea nalatig heeft gehandeld om de benodigde documentatie op tijd in Parijs te krijgen. Daardoor werd de deal niet voor het sluiten van de winterse transfermarkt afgerond en ziet Besiktas zijn kans schoon om de technisch vaardige linkspoot naar Istanbul proberen te halen.

De Turken zouden bezig zijn met het maken van 'een kosteninschatting' om te onderzoeken of de komst van Ziyech überhaupt haalbaar blijkt. De Marokkaans international zou furieus zijn door het gebrek aan doortastendheid van The Blues rondom zijn overgang naar PSG. Besiktas heeft nog even de tijd om de deal af te ronden: anders dan in Europa sluit de winterse transfermarkt in Turkije pas op 8 februari.

Benieuwd welke andere markten nog allemaal open zijn? Check dan hier dit handige overzicht!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!