Reactie

Ten Hag heeft plots luxeprobleem: 'Dat moet normaal zijn voor Manchester United'

Ten Hag heeft plots luxeprobleem: 'Dat moet normaal zijn voor Manchester United'

02-02-2023 00:03 Laatste update: 07:38

Manchester United verzekerde zich ten koste van Nottingham Forest van een plek in de finale van de League Cup tegen Newcastle United, maar Erik ten Hag blijft met beide benen op de grond. Ook zag de manager een tweetal aanvallers terugkeren.  

United won met 2-0 van Forest, waardoor de club nu voor het eerst sinds 2017 een prijs kan pakken. Dat moet dan ten koste van Newcastle gaan gebeuren. "Natuurlijk kijk ik er naar uit", begint Ten Hag na afloop van de wedstrijd. "We gaan naar Wembley om tegen Newcastle te spelen, dat is een geweldig team. De prijs is nog ver voor ons."

Naast het goede resultaat was er ook nog een heugelijk moment halverwege de tweede helft. Anthony Martial en Jadon Sancho vielen in, wat Ten Hag weer meer mogelijkheden geeft. "We hebben een hoop op moeten vangen tijdens de eerste seizoenshelft, dus ik hoop dat iedereen er nu bij blijft", klonk het uit de mond van een opgeluchte oefenmeester.

"Als je trofeeën wil winnen, dan moet je iedereen beschikbaar hebben", vervolgt Ten Hag, die zelfs over een luxeprobleem rept. "Je ziet het vanavond. Je kan een nieuwe dynamiek vanaf de bank creëren. Het is een luxeprobleem, maar zo wil je het hebben. Het moet normaal zijn voor Manchester United", besluit hij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!