Nieuws

Chelsea presenteert Fernández: 'Blij dat ik me bij de trots van Londen mag voegen'

Chelsea presenteert Fernández: 'Blij dat ik me bij de trots van Londen mag voegen'

01-02-2023 22:30

Enzo Fernández heeft het blauwe shirt van Chelsea voor het eerst om zijn torso gedragen. De middenvelder die voor 121 miljoen euro werd overgenomen van Benfica is gepresenteerd door The Blues.

De gehele transferwindow ging het over een transfer van Fernández naar Chelsea, maar pas in het laatste uur voor de deadline werd de deal wereldkundig gemaakt. Liefst 121 miljoen euro wordt overgemaakt aan Benfica, waarvan het 41 miljoen aan River Plate verschuldigd is.

"Ik ben blij dat ik onderdeel ben van Chelsea en ik ga er alles aan doen om dit project succesvol te maken”, begint de Argentijn op de clubsite. "Het is mooi dat ik me bij de trots van Londen mag voegen, in de beste competitie ter wereld kan spelen en voor de grootste trofeeën ga vechten. Ik kan niet wachten om voor de fans te spelen en voor mijn teamgenoten te vechten op het veld", besluit Fernández.

Of de WK-revelatie aanstaande vrijdag al in actie kan komen voor Chelsea, is de vraag. De Engelse grootmacht speelt een Londense derby. Op Stamford Bridge komt Fulham op bezoek.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!