Opstellingen

Ten Hag heeft wéér plaats voor Weghorst, Martínez 'gewoon' in centrum tegen Forest

Ten Hag heeft wéér plaats voor Weghorst, Martínez 'gewoon' in centrum tegen Forest

01-02-2023 20:33

Manchester United verdedigt woensdagavond een 3-0 voorsprong tegen Nottingham Forest, met Wout Weghorst in de punt van de aanval. De spits is de enige Nederlander in de basisopstelling van Erik ten Hag.

Een week terug maakte Weghorst zijn eerste treffer in dienst van United, in de heenwedstrijd tegen Nottingham. Marcus Rashford – één van de andere doelpuntenmakers uit dat duel – moet genoegen nemen met een plek in de bank. De Engelsman krijgt rust en wordt vervangen door Alejandro Garnacho.

Op het middenveld is Fred de vervanger van de geblesseerde Christian Eriksen. Aangezien aanwinst Marcel Sabitzer nog niet speelgerechtigd is was het nog maar de vraag wie op die positie zou staan. Ten Hag hintte onder andere naar Lisandro Martínez, maar de Argentijn staat in zijn vertrouwde centrum naast Raphaël Varane.

Waar Forest nog zo daadkrachtig was tijden deadline day, is daar in de basisopstelling niet veel van terug te zien. Zowel Keylor Navas, Felipe en Jonjo Shelvey beginnen niet in de basis.

Opstelling Manchester United: Heaton; Wan-Bissaka, Varane, Martínez, Shaw; Fernandes, Casemiro, Fred; Antony, Weghorst, Garnacho
Opstelling Nottingham Forest: Hennessey; Williams, McKenna, Boly, Lodi; Lingard, Mangala, Freuler, Scarpa; Johnson, Surridge

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!