Nieuws

Van Ginkel zwaait supporters van PSV uit en laat duidelijke boodschap achter

Van Ginkel zwaait supporters van PSV uit en laat duidelijke boodschap achter

01-02-2023 20:22

Marco van Ginkel hoopt nog altijd dat PSV kampioen wordt. De kersverse speler van Vitesse heeft onder andere deze boodschap medegedeeld aan de supporters van de Eindhovenaren.

Op de laatste dag van de winterse transferwindow klopte Vitesse aan bij PSV voor Van Ginkel, en met succes. De 30-jarige middenvelder heeft zich voor anderhalf jaar verbonden aan de Arnhemmers bij de club waar het voor hem allemaal als jongeling begon.

Van Ginkel speelde dit seizoen slechts vijf minuten in de hoofdmacht van PSV. Dat kwam mede door blessureleed, maar ook toen hij fit was zat hij geregeld negentig minuten op de bank. Ondanks dat de tweede Eindhovense periode misschien niet zo is gelopen zoals de middenvelder had gewild, hoopt hij nog altijd dat zijn oude club de landstitel verovert. "Blijf de jongens steunen, zodat PSV kampioen wordt dit jaar", luiden de afsluitende woorden in zijn videoboodschap, gericht aan de supporters uit de lichtstad.

Van Ginkel is niet de enige oud-PSV'er met een Vitesse-verleden die terugkeert in de Gelredome. Ook Davy Pröpper is tegenwoordig weer op het Arnhemse middenveld te bewonderen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!