Opstellingen

Lewandowski maakt rentree bij Barcelona, wederom basisplaats De Jong tegen Betis

Lewandowski maakt rentree bij Barcelona, wederom basisplaats De Jong tegen Betis

01-02-2023 20:06

Xavi heeft de opstelling voor de uitwedstrijd tegen Real Betis onthuld. Naast Frenkie de Jong is er weer eens plaats voor Robert Lewandowski in de punt van de aanval.

Een aantal weken geleden stond Lewandowski voor het laatst in de basis, maar hij moest drie wedstrijden missen wegens een schorsing. De Pool kreeg twee keer geel in de uitwedstrijd tegen Osasuna, maar door het ‘snuifgebaar’ wat hij daarna maakte pakte de schorsing net wat anders uit.

Ook De Jong staat weer in de basis bij Barcelona. De Nederlander wordt op het middenveld vergezeld door Pedri en Sergio Busquets, waardoor het aannemelijk is dat hij in een wat meer aanvallende rol speelt. Gavi – de jonge Spanjaard die normaal gesproken ook op het middenrif te vinden is – staat hangend op links.

Het duel tussen Real Betis en FC Barcelona begint om 21.00.

Opstelling Barcelona: Ter Stegen; Koundé, Araujo, Christensen, Baldé; De Jong, Busquets, Pedri; Raphinha, Lewandowski, Gavi

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!