Nieuws

Kishna opnieuw met pech: Ik had nooit gedacht zo ziek te worden van het virus

Kishna opnieuw met pech: "Ik had nooit gedacht zo ziek te worden van het virus"

25-12-2021 12:50
0

Pechvogel Ricardo Kishna heeft ondervonden hoe heftig een besmetting met het coronavirus kan zijn. De 26-jarige aanvaller is in totaal zes weken uit de roulatie geweest, nadat corona omsloeg in een stevige longontsteking.

Vlak na een persconferentie van het kabinet in juli, waar versoepelingen werden teruggedraaid, besloot Kishna voor het eerst eens een zelftest te doen. Dat vertelt Kishna in gesprek met de NOS. "Volgens mij doet dat ding het niet", zei de Hagenees toen hij twee rode streepjes op de zelftest zag staan. Hij bleek het wel te doen en Kishna heeft het daarn niet getroffen.

"Knallende koppijn en koorts. Ik heb een week in bed gelegen", zegt Kishna over de eerste week van zijn besmetting. Na een week werd het allemaal nog erger. "Het sloeg op mijn longen en ik kreeg een longontsteking", vertelt hij. "Af en toe liep ik een rondje in de buurt. Dat was al een enorme opgave. Ik had nooit gedacht zo ziek te worden van het virus. Als topsporter en fitte jongen denk je een goede weerstand te hebben. Dat viel behoorlijk tegen. Ik kon bijna niks meer."

Kishna zat in totaal zes weken thuis en raakte zijn motivatie voor het voetbal even helemaal kwijt. De 26-jarige buitenspeler heeft al veel tegenslagen te verduren gehad in zijn carrière. Meerdere zware knieblessures, depressie en angstaanvallen hebben veel speelminuten onmogelijk gemaakt. Nu staat Kishna weer op het veld en heeft hij alle negatieve gevoelens achter zich gelaten. "Het plezier is helemaal terug."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie