Transfernieuws

'Opvallende poging in Engeland: Milan zegt nee tegen laagvlieger na Giroud-bod'

'Opvallende poging in Engeland: Milan zegt nee tegen laagvlieger na Giroud-bod'

31-01-2023 23:26

Everton FC heeft zich bij AC Milan gemeld voor een opvallend verzoek. The Toffees wilden Olivier Giroud tot het einde van het seizoen overnemen en hoopten met de Fransman een goede kans te hebben degradatie te ontlopen. De Milanese club bedankte voor het aanbod.

Volgens transferexpert Gianluca Di Marzio meldde Everton zich maandag bij I Rossoneri voor de diensten van de Franse spits. Giroud is bezig aan een sterke reeks na uitstekende wedstrijden voor zowel AC Milan als de Franse nationale ploeg op het WK. De spits heeft de nodige ervaring in de Premier League na lange periodes bij Arsenal en Chelsea. 

Everton is met het vertrek van Anthony Gordon voorin een hoop vuurkracht kwijt en hoopte Giroud te overtuigen. De spits werd een contract aangeboden tot het einde van het seizoen, met een optie voor een extra jaar als Everton de degradatiestrijd overleeft. Giroud zou dan een bedrag van 8.4 miljoen euro bijgeschreven krijgen. Giroud maakte in totaal 90 doelpunten in de Premier League, maar heeft er dit seizoen inmiddels al tien inliggen voor Milan. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!