Nieuws

Krul wenst iedereen een fijne kerst maar komt ook met slecht nieuws

Krul wenst iedereen een fijne kerst maar komt ook met slecht nieuws

25-12-2021 12:15

Tim Krul zal op Boxing Day niet in actie komen voor Norwich City in de thuiswedstrijd tegen Arsenal. De Nederlandse goalie laat op Instagram weten dat hij positief getest is op corona en wenst iedereen een gelukkig kerstfeest.

"Gelukkig kerstfeest..", begint Krul in zijn bericht. "Ik ben weer positief getest op covid. Hopelijk komen er in 2022 betere tijden voor iedereen. Blijf veilig en gezond." Krul zou het met Norwich opnemen tegen Arsenal, dat terug te vinden is op de vierde plek in de Premier League. Norwich staat zelf helemaal onderaan en kan de punten goed gebruiken.

De wedstrijd tegen Arsenal zal niet de enige wedstrijd zijn die Krul moet missen, want het programma van Norwich is overvol. Twee dagen na de ontmoeting met Arsenal moeten The Canaries alweer op bezoek bij Crystal Palace. Drie van de negen wedstrijden op Boxing Day zijn afgelast wegens de vele coronabesmettingen onder de Premier League-spelers.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tim Krul (@timkrulofficial)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!