Transfernieuws

PSV geeft pechvogel Ledezma na langverwachte rentree extra cadeautje

PSV geeft pechvogel Ledezma na langverwachte rentree extra cadeautje

24-12-2021 18:49

Richard Ledezma heeft van PSV het best denkbare Kerstcadeau in ontvangst mogen nemen. De 21-jarige Amerikaan is net terug van een zware blessure en heeft vrijdag een nieuw contract ondertekend.

Ledezma speelt sinds 2019 in Eindhoven en mocht één jaar later aan het grote werk ruiken, maar liep een zware knieblessure op, waardoor hij een streep kon zetten door het voetbaljaar 2021. Dat is echter toch nog met een opsteker geëindigd: Ledezma mocht in PSV's laatste wedstrijd van het jaar nog één minuut invallen tegen Go Ahead Eagles, als bekroning van zijn langdurige revalidatie.

Vrijdag heeft hij dus een extra beloning in ontvangst genomen. De buitenspeler annex aanvallende middenvelder ligt nu tot 2024 vast bij PSV. "Ik kijk uit naar dit nieuwe hoofdstuk in mijn PSV-carrière", laat hij weten aan de officiële kanalen. "Ik ben er zo trots op dat ik weer terug ben, dat is met geen woorden te beschrijven. Ik geniet van elke minuut van mijn bestaan als prof."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!