Transfernieuws

'Amrabat kan droomtransfer vergeten: Barcelona en Fiorentina komen er niet uit'

'Amrabat kan droomtransfer vergeten: Barcelona en Fiorentina komen er niet uit'

31-01-2023 20:16 Laatste update: 20:18

Sofyan Amrabat zal niet de overstap naar FC Barcelona maken. De Marokkaans international wilde graag verkassen naar de Catalaanse club, maar de onderhandelingen met zijn club Fiorentina zijn stilgezet.

Amrabat speelde een geweldig WK met Marokko en wekte zo de interesse van een aantal Europese topclubs. De oud-Feyenoorder leek op Deadline Day een toptransfer naar Barça te maken, maar dat lijkt op het laatste moment af te ketsen. De Catalanen wilden graag een huurdeal sluiten, maar konden wegens de financiële situatie geen verplichte koopoptie laten opnemen, iets wat Fiorentina wel wilde.

Zodoende zijn de onderhandelingen stopgezet en lijkt Amrabat het seizoen af te maken in de Serie A. De controlerende middenvelder, die eerder ook in de belangstelling stond van onder meer Liverpool en Tottenham Hotspur, beschikt bij Fiorentina nog over een contract tot medio 2024. 



Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!