Transfernieuws

United lost hoofdpijndossier op en neemt Sabitzer tijdelijk over van Bayern

United lost hoofdpijndossier op en neemt Sabitzer tijdelijk over van Bayern

01-02-2023 01:10

Manchester United heeft zich op de laatste dag van de transferperiode versterkt met Marcel Sabitzer. De Oostenrijker, die van Bayern München komt, maakt het seizoen af op Old Trafford.

Manchester United laat dinsdagnacht via de officiële kanalen weten de speler op de valreep binnen te hebben. United moest vanuit het niets op zoek naar een middenvelder vanwege het wegvallen van Christian Eriksen. De Deen liep in het FA Cup-duel met Reading een zware knieblessure op en ligt de komende drie maanden in de lappenmand.

Bij United is de spoeling op het middenveld zéér dun na het wegvallen van Eriksen en daarom wordt Salitzer met open armen ontvangen. De Oostenrijker zal zich naast Casemiro en Bruno Fernándes voegen. Scott McTominay wordt door Erik ten Hag vaker als wissel ingezet en Donny van de Beek is ook lange tijd afwezig na de harde charge van Marcos Senesi. Sabitzer maakt het seizoen op huurbasis af bij The Red Devils, de club heeft geen optie tot koop bedongen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!