Nieuws

Streuer teleurgesteld in Feyenoord: 'Hebben die jongen zijn hoofd op hol gebracht'

Streuer teleurgesteld in Feyenoord: 'Hebben die jongen zijn hoofd op hol gebracht'

31-01-2023 19:52
3

Jan Streuer, technisch directeur van FC Twente, baalt van de manier waarop Feyenoord is omgegaan met de situatie rondom Ramiz Zerrouki. De Rotterdammers deden op Deadline Day wéér een poging om de middenvelder naar De Kuip te halen. 

"Wij kunnen het niet maken om op de laatste dag van de transfermarkt één van onze beste spelers nog van de hand te doen", reageert Streuer tegenover het Algemeen Dagblad. "Wat moeten wij dan? Je kunt geen kant meer op en dan zitten wij met een megagrootprobleem, terwijl we net op de helft van het seizoen zitten. Ik zeg niet dat wij een titelfavoriet zijn, maar wij hoeven ook voor niemand onder te doen. Ik snap Feyenoord dat ze door blessures er een middenvelder bij willen hebben, maar wij hoeven daar niet de dupe van te worden."

Waar Feyenoord eerder in de transferperiode moeilijk deed om de transfersom, hadden de Rotterdammers op Deadline Day acht miljoen euro over voor Zerrouki. "Maar het ging ons niet meer om het geld. Wel over onze geloofwaardigheid richting de club en de supporters", vertelt Streuer. "Hoe zou het overkomen als wij dit nog hadden gedaan, terwijl we constant hebben gezegd dat we niet willen verkopen?"

"Ik ben er wel teleurgesteld over dat ze tot de laatste dag het hoofd van die jongen op hol hebben gebracht", vervolgt de technisch directeur. "Feyenoord heeft meerdere keren de kans gehad om door te pakken. In de zomer, maar bijvoorbeeld ook in november toen de winterstop kwam. Als er een dan bod was neergelegd wat we niet hadden kunnen weigeren, was er wellicht een heel andere situatie ontstaan. Nu is het al die tijd blijven sluimeren."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!