Transfernieuws

Venema wordt wéér uitgeleend en mag dubbeslag in De Koel vervolg gaan geven

Venema wordt wéér uitgeleend en mag dubbeslag in De Koel vervolg gaan geven

24-12-2021 18:38

Nick Venema vertrekt opnieuw tijdelijk bij FC Utrecht. De 22-jarige spits uit Austerlitz maakt het seizoen af bij VVV-Venlo, hebben de Noord-Limburgers op Kerstavond bekendgemaakt via de officiële kanalen.

Venomenema maakt al jarenlang zijn doelpunten voor Jong FC Utrecht en maakte ook een veelbelovende start bij het eerste elftal, maar wist uiteindelijk nooit definitief door te breken. Na uitleenbeurten bij Almere City en NAC Breda speelde hij in de eerste seizoenshelft weer op Sportpark Zoudenbalch en maakte hij acht goals in negentien Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden. Twee daarvan maakte hij eerder deze maand tegen VVV-Venlo, dat dus zijn voorlopige nieuwe werkgever wordt.

VVV toonde afgelopen zomer al interesse en bleek Venema een half jaar later nog niet te zijn vergeten. "De gesprekken waren weer zo goed dat het een makkelijke keuze was. Ik stond open voor een verhuurperiode en dan is VVV natuurlijk een hele mooie club. Ik heb laatst al mogen scoren in Venlo en ik kijk ernaar uit om dat in de tweede seizoenshelft namens VVV te gaan doen", aldus de spits, die herenigd wordt met zijn Utrechtse maatje Mitchell van Rooijen, die eerder al naar De Koel verkaste. "Mitchell heeft me denk ik honderd keer gevraagd om naar VVV te komen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!