Breaking news

'PSV krijgt bod van 15 miljoen op Bakayoko, maar bedankt PSG vriendelijk'

'PSV krijgt bod van 15 miljoen op Bakayoko, maar bedankt PSG vriendelijk'

31-01-2023 19:02 Laatste update: 19:08

PSV heeft een bod van 15 miljoen euro ontvangen voor Johan Bakayoko van Paris Saint-Germain, maar weigert de aanvaller in de verkoop te doen. De Eindhovenaren hebben vriendelijk bedankt voor het bod.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat de verkoop van Bakayoko, in de woorden van PSV, 'niet in de strategie past'. PSG meldde zich al eerder voor de aanvaller en zag een eerste bod afgewezen worden. Het nieuwe bod zou worden verdeeld in twee betalingen van acht en zeven miljoen euro, maar PSV ziet het niet zitten.

Bakayoko is teleurgesteld, maar heeft het besluit van PSV geaccepteerd. De Eindhovense club zegt niet bij voorbaat nee bij een derde bod van de Parijzenaren, maar het lijkt er niet op dat PSG nogmaals over de brug komt.

De negentienjarige Bakayoko brak de vorige zomer door en voegde zich bij het eerste elftal van PSV. De rechtsbuiten kent het vertrouwen van trainer Ruud van Nistelrooij en speelde dit seizoen al negen wedstrijden in de Eredivisie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!