Breaking news

'Vitesse wil PSV'er terughalen naar Arnhem en herenigen met Pröpper'

'Vitesse wil PSV'er terughalen naar Arnhem en herenigen met Pröpper'

31-01-2023 18:39 Laatste update: 18:47

Vitesse wil op het laatste moment Marco van Ginkel losweken bij PSV. De Arnhemmers willen het duo Van Ginkel en Davy Pröpper herstellen. De twee spelers zijn oud-ploeggenoten en goede vrienden.

Voetbal International, De Telegraaf en het Eindhovens Dagblad melden dat de kans aanwezig is dat PSV nog een speler ziet vertrekken in de vorm van Van Ginkel. De middenvelder lijkt niet in de plannen van trainer Ruud van Nistelrooij voor te komen. Van Ginkel werd tussen 2016 en 2020 van Chelsea verhuurd en maakte een jaar later transfervrij de overstap naar de Eindhovenaren.

Van Ginkel brak in 2010 door bij Vitesse en maakte in 2013 de overstap naar Chelsea. Daar kregen de Arnhemmers bijna tien miljoen euro voor. Vervolgens werd de middenvelder verhuurd aan AC Milan, Stoke City en PSV. De kans dat Vitesse op de valreep de middenvelder nog naar Arnhem weet terug te halen, lijkt zeer groot.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!