Transfernieuws

Wachten op de aankondiging: Jorginho poseert alvast in Arsenal-shirt

Wachten op de aankondiging: Jorginho poseert alvast in Arsenal-shirt

31 januari - 18:14
0

De transfer van Jorginho van Chelsea naar Arsenal gaat ervan komen. De Braziliaans Italiaans international is al breed grijnzend in het shirt van The Gunners gespot.

Op het Instagram-account van zijn zaakwaarnemer duikt de eerste foto op van Jorginho die trots poseert in het tenue van zijn nieuwe club. Online circuleert een printscreen van het gebruikelijk afgeschermde account van João Santos, de belangenbehartiger van de middenvelder, waarop hij en de hoofdrolspeler te zien zijn.

Jorginho

De afgelopen 24 uur werd duidelijk dat de rivaal uit Noord-Londen geïnteresseerd was in de 31-jarige middenvelder van Chelsea. Alhoewel fans van de koploper van de Premier League zich negatief uitlieten over de aanstaande transfer, lijkt niets de deal meer in de weg te kunnen staan.

Aangezien Jorginho over een aflopend contract op Stamford Bridge beschikt, was het al langer duidelijk dat de hoofdprijs niet betaald hoefde te worden. Het is nog niet bekend of Arsenal een transfersom moet betalen, of dat het Jorginho op huurbasis overneemt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie