Transfernieuws

FC Utrecht verscheurt contract van spits na één treffer in vijftien wedstrijden

FC Utrecht verscheurt contract van spits na één treffer in vijftien wedstrijden

31-01-2023 17:52

FC Utrecht neemt per direct afscheid van Daishawn Redan (21). Het huurcontract van de spits is ontbonden, meldt de subtopper via de officiële kanalen.  

In zijn periode in de Domstad wist Redan nimmer te overtuigen. In vijftien wedstrijden in de hoofdmacht van FC Utrecht kwam hij niet verder dan één schamele treffer, tegen Sparta. Met het afbreken van de huurperiode keert de aanvaller terug naar zijn eigenlijke werkgever Hertha BSC.

Jordy Zuidam geeft tekst en uitleg. "Daishawn kende een goede voorbereiding in zijn eerste maanden bij FC Utrecht, wat hoge verwachtingen met zich meebracht", vertelt de technisch directeur op het clubkanaal. "In de eerste seizoenshelft kwam Daishawn regelmatig aan spelen toe, echter is dit na de winterstop minder geworden. We zijn hierover in gesprek gegaan met hem en met Hertha BSC en kwamen tot de conclusie dat het beëindigen van het contract de beste optie voor alle partijen was."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!