Nieuws

Slot ontvangt kritiek: 'Ze hebben het hoofd van Zerrouki helemaal op hol gebracht'

Slot ontvangt kritiek: 'Ze hebben het hoofd van Zerrouki helemaal op hol gebracht'

31-01-2023 17:48
2

Ramiz Zerrouki en Joshua Brenet mogen niet vertrekken bij FC Twente, meldde Jan Streuer eerder op de dinsdag. Sportjournalist Tijmen van Wissing neemt het Feyenoord kwalijk dat ze het hoofd van Zerrouki 'op hol hebben gebracht'.

"Het is wel een turbulente dag, dat had ik gisteren niet verwacht", begint Van Wissing bij Radio Oost. "Gisteravond kwam VI, de spreekbuis van Arne Slot, nog met een bericht. Zij hebben het hoofd van Zerrouki helemaal op hol gebracht. Dat vind ik wel kwalijk van de trainer uit Bergentheim. Maar het gaat niet door."

Van Wissing sprak met technisch directeur Jan Streuer van FC Twente. "Streuer heeft gezegd dat hij niet te koop is en dat hij zijn geloofwaardigheid naar de achterban en zijn selectie verliest als hij Zerrouki alsnog gaat verkopen", vertelt de sportjournalist. "Feyenoord heeft van de zomer, in november, december en januari de kans gehad en dan komen ze op de laatste dag nog even aanzetten met een verhoogd bod. Overigens zei Streuer dat het een serieus bod was, maar op dit moment kunnen ze hem niet meer laten gaan omdat ze ook geen vervanger meer kunnen halen."

Zerrouki ziet dus voor de derde keer een Rotterdamse transfer door de neus geboord worden. De Stadionclub werd afgelopen zomer al concreet voor de diensten van de middenvelder en ook eerder deze transferwindow kwam het er niet van. Dat betekent dat de Algerijn minimaal tot aan het eind van het seizoen in Enschede speelt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!