Transfernieuws

'Algemeen directeur Brands bevestigt komst Hazard en Van Aanholt'

'Algemeen directeur Brands bevestigt komst Hazard en Van Aanholt'

31-01-2023 16:55 Laatste update: 17:07

Marcel Brands, algemeen directeur van PSV, bevestigt de komst van Thorgan Hazard en Patrick van Aanholt. Er moeten nog wel wat formaliteiten afgewikkeld worden voor middernacht.

PSV gaat zich versterken met Hazard en Van Aanholt, meldt het Eindhovens Dagblad. Beide spelers ondergaan op dit moment een medische keuring in Eindhoven. Hazard komt op huurbasis over van Borussia Dortmund. De Eindhovenaren hebben een optie tot koop bedongen. Van Aanholt komt voor het komende half jaar op huurbasis over van Galatasaray. PSV hoopt de linksback daarna voor nog een seizoen te huren, aldus Brands.

Hazard speelde in totaal al 122 officiële duels voor Borussia Dortmund. Hierin was hij goed voor achttien goals en 21 assists. Negentienvoudig Oranje-international Van Aanholt kwam 62 keer in actie voor Galatasaray. Hierin was hij goed voor drie doelpunten en vijf assists. De Nederlandse vleugelverdediger doorliep de jeugdopleiding van PSV en zal nu voor minimaal een half jaar terugkeren naar Eindhoven.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!