Nieuws

Amrabat laat van zichzelf horen: 'The future is promised to no one'

Amrabat laat van zichzelf horen: 'The future is promised to no one'

31-01-2023 16:35 Laatste update: 16:46

Sofyan Amrabat wil graag voor de transferdeadline de overstap naar FC Barcelona maken. Dat blijkt uit een cryptisch statement dat hij maakt via social media.

Op de laatste dag heeft Barcelona aangeklopt in Italië om Amrabat te strikken. De Catalanen zouden controleur willen huren met een optie tot koop, maar daar wil Fiorentina niet aan. Om de overgang alsnog af te dwingen, heeft de Marokkaan zich dinsdag niet op het trainingsveld gemeld, schreven verschillende Spaanse mediaplatformen eerder deze dinsdag.

Nu lijkt Amrabat daar nog een schepje bovenop te doen. In een cryptisch statement op social media schrijft de Marokkaanse WK-sensatie: 'Go for it now. The future is promised to no one.' Ook Barcelona hoopt Amrabat nog steeds voor het verstrijken van de deadline - om 23.59 uur - binnen te halen, maar dat lijkt een steeds ingewikkelder verhaal te worden. 

Fiorentina wil Amrabat niet zomaar laten gaan, dus zal de Catalaanse topploeg met een zak geld moeten komen. De Italianen kochten de WK-revelatie van Marokko tweeënhalf jaar geleden voor zo'n twintig miljoen euro van Hellas Verona. Eerder kwam de 26-jarige middenvelder in actie voor FC Utrecht, Feyenoord en Club Brugge.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!