Transfernieuws

'United en Bayern in volgende fase: Sabitzer ziet werken onder Ten Hag wel zitten'

'United en Bayern in volgende fase: Sabitzer ziet werken onder Ten Hag wel zitten'

31-01-2023 15:56

Marcel Sabitzer ziet een transfer naar Manchester United wel zitten, meldt Fabrizio Romano. De Oostenrijker staat op de nominatie om naar Old Trafford te verkassen.

Nu bekend is geworden dat United het voor lange tijd moet stellen zonder Christian Eriksen, die een enkelblessure heeft opgelopen, is de zoektocht naar een middenvelder in volle gang. Erik ten Hag liet eerder deze dag tijdens een persmoment weten dat de club niet per sé op zoek gaat naar vervanging, maar toch dook de naam van Sabitzer al snel op in de media.

Volgens Romano zou Sabitzer zelf hebben aangegeven dat hij graag onderdeel uitmaakt van het project van Ten Hag. Bayern München en Manchester United gaan zich de komende uren dan ook buigen over de deal.

Mocht de Oostenrijker vetrekken uit Duitsland, dan is dat goed nieuws voor Ryan Gravenberch. De Nederlander komt weinig aan spelen toe bij Bayern, maar met het wegtrekken van een concurrent wordt die kans toch groter.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!