Transfernieuws

'Barcelona weet niet van stoppen: nieuwe poging gedaan bij Manchester City'

'Barcelona weet niet van stoppen: nieuwe poging gedaan bij Manchester City'

31-01-2023 15:24 Laatste update: 15:28

Barcelona heeft nog een poging gewaagd om Bernardo Silva van Manchester City te halen. De Catalanen wilden de middenvelder huren met een optie tot koop, maar daar gingen de Engelsen niet mee akkoord.

Dat meldt AS. Barcelona is nog op zoek naar een middenvelder en heeft op de laatste dag van de winterse transferperiode aangeklopt bij City voor Silva. De Portugees geldt als een oud verlangen van Barça-voorzitter Joan Laporta, maar de Engelse grootmacht besloot niet om mee te werken.

Volgens de Spaanse krant wil de speler zelf graag naar Barcelona, maar mag hij niet vetrekken van Manchester City. Dat is niet de eerste keer, aangezien de koploper van de Primera División afgelopen zomer ook in de race was voor de handtekening van Silva.

Naast Silva denkt Barcelona nog altijd aan een andere middenvelder: Sofyan Amrabat. De controleur van Fiorentina sloeg een training over om een transfer naar Spanje af te dwingen. Aan de kant van City is er geen inkomend transfernieuws, alleen uitgaand. João Cancelo vertrok dinsdag definitief naar Bayern München.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!