Transfernieuws

'United klopt aan bij Bayern na Eriksen-blessure, Chelsea meldt zich eveneens'

'United klopt aan bij Bayern na Eriksen-blessure, Chelsea meldt zich eveneens'

31-01-2023 14:39 Laatste update: 14:46

Manchester United is in gesprek met Bayern München voor de diensten van Marcel SabitzerThe Red Devils hebben het oog laten vallen op de Oostenrijkse middenvelder nadat bekend werd dat Christian Eriksen er langere tijd uitligt met een blessure. 

De Duitse tak van Sky Sports meldt dat United in gesprek is met Der Rekordmeister voor de diensten van de 28-jarige middenvelder. Eriksen liep onlangs een enkelblessure op en ligt ongeveer drie maanden uit de roulatie. Naast United heeft ook Chelsea zich gemeld voor Sabitzer. Bayern is volgens Sky met beide clubs in gesprek.

Manager Erik ten Hag moet naarstig op zoek naar een middenvelder voor de rest van het seizoen. Door de blessure van Eriksen en de wisselvalligheid van Scott McTominay is de spoeling dun op het middenveld bij United. De enige zekerheidjes op het veld zijn Casemiro en Bruno Fernandes. Donny van de Beek is eveneens lang uitgeschakeld na de charge van oud-Feyenoorder Marcos Senesi in het duel met Bournemouth. Daardoor heeft United nu de hoop gevestigd op Sabitzer, die in 2021 door Bayern werd opgehaald bij RB Leipzig. Het contract van Sabitzer loopt tot 2025 door in Beieren.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!