Transfernieuws

'PSV tast definitief mis: transfertarget vervolgt loopbaan in Premier League'

'PSV tast definitief mis: transfertarget vervolgt loopbaan in Premier League'

31-01-2023 13:18 Laatste update: 13:22

Kamaldeen Sulemana gaat zijn carrière vervolgen in de Premier League bij Southampton, meldt Fabrizio Romano in navolging van L'Équipe. De aanvaller van Stade de Rennes was nadrukkelijk in beeld bij PSV, maar kiest voor een overstap naar Engeland.

Volgens de doorgaans goed ingevoerde Franse sportkrant betalen The Saints een transfersom van zo'n 25 miljoen euro voor de buitenspeler. Naast de Eindhovenaren zouden ook Everton en RB Leipzig geïnteresseerd zijn geweest in zijn diensten, maar is de keuze op een avontuur bij Southampton gevallen.

Het is een kwestie van tijd voordat de deal bevestigd wordt, weet de Italiaanse transfergoeroe te verzekeren. Alle partijen zijn met elkaar in gesprek om de deal nog voor het einde van de transferdeadline te kunnen sluiten. PSV zou in de zoektocht naar aanvallende versterkingen zo'n zeventien miljoen euro hebben willen betalen voor Sulemana.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!