Transfernieuws

'Arsenal schakelt door na mislopen recordaankoop en winkelt bij Chelsea'

'Arsenal schakelt door na mislopen recordaankoop en winkelt bij Chelsea'

31-01-2023 11:31

Jorginho gaat op Deadline Day een binnenlandse transfer maken, meldt The Athletic. De Italiaanse controleur staat op het punt om de Londense grootmacht Chelsea in te ruilen voor koploper Arsenal.

Arsenal is al dagen op zoek naar een defensieve middenvelder. De koploper van de Premier League heeft er de laatste dagen alles aan gedaan om Moises Caicedo over te nemen, maar Brighton & Hove Albion werkt daar vooralsnog niet aan mee. Een bod van om en nabij de tachtig miljoen euro zou zelfs niet genoeg zijn om de Ecuadoraan naar het Emirates Stadium te halen. Daarom heeft Arsenal besloten om door te schakelen naar Jorginho.

De Italiaanse controleur is in bezit van een aflopend contract bij Chelsea en wordt dinsdag op het trainingscomplex van Arsenal verwacht om zijn medische keuring te ondergaan. Chelsea hoopt op Deadline Day Enzo Fernández binnen te halen als opvolger voor Jorginho. The Blues zijn bereid om een monsterbedrag (120 miljoen euro, red.) neer te leggen bij Benfica, waardoor de rol van de Italiaan steeds verder uitgespeeld lijkt te zijn.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!