Transfernieuws

'PSV heeft smaak te pakken en doet naast Hazard een bod op Belgische aanvaller'

'PSV heeft smaak te pakken en doet naast Hazard een bod op Belgische aanvaller'

31-01-2023 09:08 Laatste update: 09:12

PSV heeft een poging gedaan om Dodi Lukebakio naar Eindhoven te halen. Volgens Het Nieuwsblad heeft werkgever Hertha BSC het bod op de Belgische aanvaller naar de prullenbak verwezen.

Volgens het Belgische medium zou PSV een bod van 7,5 miljoen euro, plus twee miljoen euro aan bonussen op Lukebakio hebben gedaan. Dat zou bij lange na niet genoeg zijn geweest om de Belg over te nemen. Naar verluidt verlangt Hertha een bedrag van om en nabij de vijftien miljoen euro voor zijn aanvaller.

Naast PSV staat Lukebakio bij meerdere clubs in de belangstelling. Het Nieuwsblad weet van interesse uit Frankrijk, Engeland en noemt Sevilla, Galatasaray, Sassuolo en Real Mallorca als specifieke clubs. De spits – die al tot zeven doelpunten kwam voor Hertha – zou een transfer naar PSV persoonlijk wel zien zitten.

Waar de ene Belgische overgang er niet van lijkt te komen, is de andere een kwestie van tijd. Thorgan Hazard wordt naar verwachting de tweede aanvallende versterking van PSV. Na Fábio Silva huren de Eindhovenaren met de Belg nog een tweede speler.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!