Transfernieuws

'Arsenal wil controleur en hoopt te profiteren van Chelsea-klopjacht op Fernández'

'Arsenal wil controleur en hoopt te profiteren van Chelsea-klopjacht op Fernández'

31-01-2023 07:53 Laatste update: 07:59

Arsenal onderzoekt de mogelijkheid om Jorginho over te nemen van Chelsea, meldt The Athletic. The Gunners zoeken nog altijd een controlerende middenvelder en zien een opening aan de andere kant van Londen.

Arsenal is al dagen op zoek naar een defensieve middenvelder. De koploper van de Premier League heeft er de laatste dagen alles aan gedaan om Moises Caicedo over te nemen, maar Brighton & Hove Albion werkt daar vooralsnog niet aan mee. Een bod van om en nabij de tachtig miljoen euro zou zelfs niet genoeg zijn om de Ecuadoraan naar het Emirates Stadium te halen.

Arsenal lijkt meer kans te hebben bij Jorginho. De middenvelder is in het bezit van een aflopend contract bij Chelsea, dat ook bezig is met het tekenen van een nieuw transfertarget: Enzo Fernández. The Blues zijn bereid om een monsterbedrag neer te leggen bij Benfica, waardoor de rol van de Italiaan steeds verder uitgespeeld lijkt te zijn.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!