Breaking news

'Feyenoord meldt zich opnieuw voor Zerrouki en is bereid acht miljoen te betalen'

'Feyenoord meldt zich opnieuw voor Zerrouki en is bereid acht miljoen te betalen'

30-01-2023 23:10 Laatste update: 31-01-2023 11:07
6

Feyenoord hoopt zich na twee mislukte pogingen deze winter toch nog te versterken met Ramiz Zerrouki, meldt Voetbal International. De Rotterdammers zijn bereid acht miljoen euro te betalen als vaste transfersom.

Feyenoord zal moeten wachten op de reactie van FC Twente. Technisch directeur Jan Streuer gaf eerder al meermaals aan dat Zerrouki niet te koop is. De huidige koploper van de Eredivisie hoopt de technisch directeur met een bedrag van acht miljoen toch op andere gedachten te brengen. De international van Algerije is dit seizoen één van de smaakmakers in Enschede. De 24-jarige middenvelder speelde dit seizoen al 24 wedstrijden voor FC Twente, dat momenteel vijfde staat in de Eredivisie.

Dennis te Kloese, algemeen directeur van Feyenoord, liet eerder nog weten dat hij baalde dat de deal niet doorging. "Wij hebben er alles aan gedaan deze speler te halen zonder het clubbelang uit het oog te verliezen. Voor ons is er ook een grens en houdt het ergens op. Ik vind het jammer voor ons en ook voor de speler", zei hij. Naar verluidt heeft Te Kloese het transferbedrag toch kunnen opschroeven. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!