Transfernieuws

'Medische tests scheiden Max en Van Aanholt van transfer, afronding volgt dinsdag'

'Medische tests scheiden Max en Van Aanholt van transfer, afronding volgt dinsdag'

30 januari - 18:27

De transfers van Philipp Max en Patrick van Aanholt worden dinsdag afgerond, melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. Beide linksbacks gaan de laatste formaliteiten op de laatste dag van de transferwindow afronden.

Maandag werd bekend dat Max op de nominatie staat om naar Eintracht Frankfurt te vertrekken, terwijl Patrick van Aanholt van Galatasaray naar PSV zal verkassen. De Duitser wordt verhuurd met een optie tot koop, terwijl de Nederlander de Eindhovenaren een kleine transfersom moet gaan kosten.

Door het vertrek van Max en de komst van Van Aanholt beschikt PSV nog altijd over drie spelers die op de linksbackpositie uit de voeten kunnen. Mauro Júnior keerde onlangs terug van een blessure maar staat nu aan de kant wegens een schorsing, terwijl ook Philipp Mwene op die positie uit de voeten kan. Met Frederik Oppegard hebben de Eindhovenaren nog een derde linksback in de gelederen, maar zondag werd bekend dat hij de rest van het seizoen wordt verhuurd aan Go Ahead Eagles.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s